Fönsterparaply med logo

Köp fönsterparaply med logo och tryck för att visa att det är ert företag som genomför en fönsterrenovering. Tryck på fönsterskydd från endast 299 kr utöver kostnaden för själva fönsterparaplyerna. Genom att lägga till reklamtryck på era fönsterskydd har ni en naturlig plats att visa upp er företagslogo och namn på. Inga extra platser eller tillstånd för att sätta upp företagsflaggor eller vimplar behövs.

1, 2 eller 3-färgstryck används vid tryck av logo på fönsterparaply. Kontakta oss för mer information om tryck på fönsterskydd samt vad den totala kostnaden blir för de antal fönsterparaplyn och tryck som ni vill ha.

Lokal marknadsföring vid fönsterrenovering

Maximerar marknadsföringen av er verksamhet – medan ni är ute och jobbar med en renovering. Genom att använda fönsterparaply med egen logo visar du upp för närliggande BRF:er och fastighetsägare att det är ditt företag som utför fönsterrenoveringen.

Det blir enklare för den som planerar en renovering av fönster att se vilka de ska kontakta för en offert, samtidigt som de kan fråga fastighetsägaren vilket omdöme som de ger er.

Referenser på fönsterparaply med tryckt logo

Här visas några av de fönsterparaplyer som vi tryckt med logo. Bara genom fönsterskydden på en plats där fönsterrenovering pågår, blir exponeringen av ert varumärke markant med en stor tydlig logo som känns igen.

Fönsterparaply med logo
Fönsterparaply med logo Stureplan, Stockholm
Fönsterparaply monterad vid fönsterrenovering
Fönsterparaply med logo Bjurholmsplan 33 Stockholm
Fönsterparaply med stor logo

Varför välja fönsterparaply från Parawind?

Fyll i formuläret för att få offert på fönsterskydd med logo.
leverans fördel

Frakt 99 kr i hela Sverige

Oavsett vad eller hur mycket du köper hos oss är frakten 99 kronor. Vi levererar till dig oavsett var i Sverige du bor.

Vår vision

Att förenkla vardagen – både för hemmafixare och etablerade proffs inom fönsterrenovering. Genom egen tillverkning har vi lyckats skapa några av de mest anpassade produkterna. Utan att tumma på kvaliteten.

bra pris produkter

Egentillverkade produkter - Bra pris

Hos oss hittar du konkurrenskraftiga priser, mycket tack vare att vi tillverkar produkter själva i vår fabrik.