Hur monterar man ett fönsterparaply?

Att sätta upp ett fönsterparaply ser svårare ut än vad egentligen är. Med våra fönsterparaplyer kan du vara redo att sätta igång med din renovering på nolltid.

Som du snabbt och enkelt kan göra själv.

 1. Ring eller maila oss för att se med oss vad du behöver för lösning för din fönsterrenovering. Det kan vara lite svårt att välja vilken storlek man skall ha samt välja vilken uppsättningsmetod man vill ha.
 2. Boka in ett datum för din renovering så förbereder vi fönsterparaplyer för dig så att det finns så att du kan sätta igång utan några bekymmer.
 3. Skulle du utföra en fönsterrenovering inom Stockholm så erbjuder vi våra kunder att hämta fönsterparaplyerna från vårt lager i Vällingby, Stockholm eller Express-leverans. Skulle du vara i andra delar av Sverige så samarbetar vi med DHL så skickar vi paraplyerna till ett förmånligt pris.
 4. Nu när du har dina fönsterparaplyer redo så skall vi sätta upp dem. Det finns flera olika metoder till uppsättning.
  Ena är att skruva in två skruvöglor på vardera sidan på karmen som du får med vid hyran av paraplyet.

  Den andra metoden är att sätta upp fönsterparaplyet är med hjälp av en teleskopstolpe. https://parawind.se/produkt/teleskopstolpe-for-fonsterparaply/
  Med detta slipper du skruvhål i karmen men kan vara lite bökigare att sätta upp.

  Den tredje och enklaste metoden är om du har en mittpost på karmen så kan du spänna fast väderskyddet med hjälp av den.


 5. Medan du har fönsterparaplyet uppe så kan du renovera i alla väder och låta den sitta uppe under renoveringen.
Uppsatt fönsterparply insida
renovera med fönsterskydd året om

6. När du börjar bli färdig med din renovering så kan du kontakta oss så bokar vi in en upphämtning / återlämning av fönsterparaplyet.

7. Efter återlämning av dina väderskydd så skickar vi en faktura till dig så har du 30 dagars betaltid.

Jag hoppas detta får Er som läsare att bli mer motiverad till att utföra en fönsterrenovering! Skulle ni ha några frågor kring fönsterparaplyer eller fönsterrenovering i allmänhet så hjälper vi gärna till.